Aszfaltozás Fehérgyarmat és környéke.

Fehérgyarmat Aszfaltozás Országosan
4 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2697712
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Értékesítési szolgáltatás
Leírás
Stabil Aszfalt Bau kft Teljes körű aszfaltozás a legjobb minőségben a legkorrektebb kivitelezésben, akár kátyúzásról- akár szegélykő rakásról kapubejáróktól a több ezer m2 területről van szó állunk rendelkezésére. Saját gép parkkal és szakszerű emberekkel készítjük el. A ki magasló minőségű aszfaltozandó területet, a konkurens cégekkel ellentétben referenciáink valósak. És akár munkáinkra több éves garanciát vállalunk kimagasló minőségben. A mi munkánk maga a referencia és garancia
a hosszútávú együttműködésre mivel amit mi megcsinálunk azt garantáljuk hogy a legjobb minőségben lesz elkészítve az önök számára. Bizalmát előre is köszönöm és cserébe a legjobb tudásunk szerint készítjük el az az aszfaltozandó területet. - Kapubejárók aszfaltozása a legjobb minőségen. - Kátyúzás teljes kőrű elkészítése a legjobb minőségben - Mart aszfalt készítése hosszú távú garanciával ! - Aszfaltozás akár generálban is tükör kiszedésével zuzzalékolással és ezt követően aszfaltozás több éves garanciával ! 

Kapcsolat a hirdetővel

  • 0670624-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Fehérgyarmat

Aszfaltozás Országosan

 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 0670624-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Fehérgyarmat

Aszfaltozás Országosan